0341 - 564 745
Volg ons ook op:

Biercafé

Speciaalbier café de Hazeburg is een gezellig bruin bier café waar men onder genot van een drankje en een hapje de dag nog eens kan doornemen. In de zomer kan dit op ons terras en 's winters lekker voor de open haard. Voor de bierliefhebber hebben we genoeg keuze. Zo hebben we 22 verschillende bieren van de tap waaronder natuurlijk 5 soorten uit onze eigen brouwerij. Benieuwd welke bieren we op het moment op tap hebben? Klik hier voor de lijst met tapbieren.
 
Daarnaast hebben we zo'n 2000 verschillende bieren op fles. Via onze unieke biertunnel is het mogelijk om in het café alle bieren te bestellen die ook in onze bierwinkel staan. En met een assortiment van meer dan 2000 bieren zijn wij dus meteen het grootste biercafé van Nederland!! In april 2014 is begonnen met de bouw van project Biertunnel. Deze is eigenhandig gebouwd wat dus veel werk en vooral veel graafwerk betekende.
 
In ons café vindt u de bierkaart op één van de tablets of op uw eigen telefoon via www.biertunnel.nl. Hier vindt u het complete aanbod en kunt u thuis alvast een kijkje nemen op onze bierkaart. Meer informatie over de biertunnel vindt u hier.

Naast deze unieke biertunnel zijn wij ook lid van van de Alliantie van Bier tapperijen (ABT). Dit is een alliantie waarbij meerdere biercafés aangesloten zijn. Via de ABT hebben we elke maand een bier van de maand. Dit zijn meestal nieuwe bieren of exclusieve bieren. Zeker de moeite waard om dit in de gaten te houden.
 
Ook is er bij ons de gelegenheid om een hapje te eten. Smakelijke menu's voor leuke prijzen. Klik hier voor de menukaart van het café. We serveren bijvoorbeeld kipsaté, Veluws stoofpotje en heerlijke biefstuk. Daarnaast hebben we ook een paar specialiteiten van het huis, namelijk de Hazeburger, de Hazehap en de Veluwsche bats. De laatste twee worden geserveerd op een bats.
 
Reserveren is mogelijk met uitzondering van zaterdagen op tel: 0341-564745.