0341 - 564 745
Volg ons ook op:

Biertunnel

In april 2014 is begonnen met de bouw van project Biertunnel. Heel veel werk en vooral graafwerk is er verricht om deze verbinding te realiseren. Eigenaar Jan heeft eigenhandig alles gebouwd samen met vriend Hans Albertsen, zwager Robbert, broer Aart en hier en daar nog een beetje hulp van anderen.
 
In ons café vindt u de bierkaart op één van onze tablets of natuurlijk op uw eigen telefoon via www.biertunnel.nl. Hier vindt u dus het complete aanbod en kunt u eventueel ook thuis al een kijkje nemen op onze bierkaart. Het is natuurlijk onmogelijk om een papieren versie van onze bierkaart neer te leggen en deze up-to-date houden. Vandaar dat ervoor gekozen is om dit digitaal te doen.
 
Heeft u een keuze kunnen maken dan besteld u uw biertje bij één van onze medewerkers, vervolgens wordt uw bier in de winkel voor u gepakt en in de biertunnel op transport gezet. Onderweg gaat het bier in een koelmachine waar deze ongeveer 3 tot 5 minuten in blijft. Daarna gaat het bier automatisch verder op transport om zo omhoog te komen in het café. Daar wordt het bier aan u uitgeserveerd en kunt u genieten van een heerlijk gekoeld speciaalbier. Via een televisiescherm in het café kunt u uw bier volgen tijdens dit transport. De Biertunnel is dagelijks tot 22.00 uur in werking (zondags tot 20.30 uur). 
 
Nieuwsgierig naar onze biertunnel? Komt u dan snel eens een lekker biertje bij ons drinken!!
Klik hier voor foto's van de bouw

Klik hier voor foto's van de opening