0341 - 564 745
Volg ons ook op:

Evenementen

 
Bier & Whisky proeverij
Vrijdag 22 september
Deze proeverij is een mooie gelegenheid om de prachtige combinatie van bier en whisky te leren kennen.
 
Tijdens deze proeverij worden er 5 bier & whisky combinaties geproefd. Dit kan een mooie combinatie zijn tussen bijvoorbeeld een blond bier met een single malt maar ook een combinatie tussen een 'whisky'bier met de whisky van dezelfde destilleerderij. Tijdens de proeverij zullen we ook wat hapjes serveren.
 
Wij verzorgen de bieren, onze overbuur Drankenkabinet Ermelo verzorgt de whisky's.
 
Kosten zijn €37,50 p.p. voor 5 bier & whisky combinaties en hapjes.
 
Opgeven kan via 0341 564 745 / info@hazeburg.nl of 06 1334 9029 / info@drankenkabinet.nl. Aanmeldingen via Facebook worden NIET beschouwd als aanmelding. Opgeven kan alleen via telefoon, mail of in de zaak.
 
Plaatsen zijn beperkt dus reserveer tijdig en vol=vol! 
 
 

Veluwse Bokkentocht
Zondag 8 oktober 2017
De Veluwse Bokkentocht is herfstige fietstocht door Ermelo, Putten en Garderen van zo’n 35 km. De fietstocht gaat door de Veluwse bossen, over het platteland en langs 10 gezellige cafés.
 
In elk café wordt er een bockbier getapt en op vertoon van je Bokkentochtkaart krijg je een heerlijk herfstig hapje van het huis. De consumpties betaal je zelf. Bij elk café ontvang je een stempel en 6 stempels is een Veluwse Bokkenkruisje waard.
 
Deze mooie fietstocht is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken.
 
Kaarten voor de Veluwse Bokkentocht kosten €7,50 in de voorverkoop en €10,00 op de dag zelf. Hiervoor krijgt u een routebeschrijving met stempelkaart, per café een gratis hapje bij een drankje en natuurlijk het Veluwse Bokkenkruisje. Vanaf 9 september tot 6 oktober zijn de Veluwse Bokkentochtkaarten te koop bij de deelnemende horeca. Op zaterdag 7 en zondag 8 slechts nog bij 1 café per dorp.
 
Starten kan bij elk deelnemend café op zondag 8 oktober 2017 tussen 12.00 en 14.00 uur.
 
Kijk voor meer informatie, deelnemende cafés en foto's van vorig jaar eens op www.veluwsebokkentocht.nl